Om oss

Vad vi gör

En exklusiv box fylld med designprodukter för hemmet och din livsstil!

En box från Designish är den perfekta boosten av designinspiration till ditt hem och dig själv. Den perfekta vardagslyxen!

Samarbeten

Vi letar ständigt efter nya och spännande varumärken att samarbeta med! Kontakta oss gärna via vår supportsida.

Marknadsföring

Undrar du över sponsring, annonsering, flyer i boxen, samarbeten och andra marknadsrelaterade frågor ber vi dig kontakta oss via vår supportsida.

Vilka vi är

Design handlar om personlig smak, inspiration och att våga prova nytt. Vi på Designish strävar efter att bidra med mängder av inspiration och nya influenser från designdjungeln till ditt hem och dig själv. Varje detalj i boxen är genomtänkt och genomarbetad för att skapa ett tematiserat innehåll som ska få dig att hoppa till av glädje varje gång boxen kommer till dig. För oss är det viktigt att samtliga produkter i boxen håller kvalitet vare sig det är designklassiker eller nya trendmärken på marknaden, bara det bästa till dig!

Designish drivs av bolaget Aktiebolaget -Ish & Co och är grundat sommaren 2016. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Genom Designish tar vi med dig på en designresa genom tidlösa designklassiker, trendiga nykomlingar och de absolut senaste varumärkena på marknaden för att skapa variation och ny inspiration med varje ny box.

Vi är otroligt glada över att välkomna dig till Designish och ser fram emot vår resa tillsammans!

Johan, VD